CarPlay, YouTube ve Netflix'ten video oynatabilir mi?

CarPlay, YouTube ve Netflix'ten video oynatabilir mi?

WheelPal'ı iPhone'unuza veya herhangi bir iOS cihazına yükledikten ve iPhone veya iPad'iniz aracınızdaki video CarPlay sisteminize bağlandıktan sonra, kurulum aşamasına geçersiniz. İlk adım, kullandığınız iOS sürümü ile uyumlu, varsayılan olmayan CarPlay uygulamalarını seçmektir.

Bu noktada, YouTube'u ve beğendiğiniz diğer uygulamaları seçersiniz. İPhone'unuzda YouTube yoksa, onu oraya da yükleyebilirsiniz.

YouTube uygulaması artık diğer CarPlay uygulamalarınızla birlikte arabanızın ekranında görünecek. YouTube, Siri ile uyumludur, böylece uygulamayı kontrol etmek için sesli komutları, dokunmatik ekranı veya direksiyon simidi komutlarınızı kullanabilirsiniz.

3 Yorumlar

  • erkan şahin

    erkan şahin 2021-02-05 Yanıt

    CarBridge, NGXPlay ile neredeyse aynı özellikleri sağlayan başka bir ince ayar. Dolayısıyla, CarBridge'in Apple CarPlay'e varsayılan olmayan uygulamalar eklemenize izin veren bir NGXPlay alternatifi olduğunu söyleyebiliriz. Uygulamaları NGXPlay'in yaptığı gibi CarPlay'e yansıtmak yerine CarBridge, uygulamaları CarPlay'de çalıştırır. CarBridge, jailbreak'li bir iPhone / iPad gerektirir. İyi haber şu ki, jailbreak artık en son iOS 14.3'e kadar çalışan cihazlar için mevcut.
  • erkan şahin

    erkan şahin 2021-02-05 Yanıt

    NGXPlay'i indirmenin birkaç yöntemi vardır. NGXPlay tweak, resmi CarPlay ortamının dışında herhangi bir uygulamaya sahip olmamızı sağlıyor. Resmi olmayan uygulamaları doğrudan iPhone / iPad ekranına getirmek olduğundan, Apple ürün yazılımı NGXPlay'in devreye girmesine izin vermez. Bu nedenle, iPhone'unuzun / iPad'inizin aygıt yazılımının NGXPlay'i indirmek için uyumlu olduğundan emin olmanız gerekir. Basitçe söylemek gerekirse, bunun için Apple tarafından getirilen tüm kısıtlamaları kaldırmanız gerekir. Bu kırılmaya teknik olarak "Jailbreaking" denir.
  • erkan şahin

    erkan şahin 2021-02-05 Yanıt

    Kulağa oldukça kolay geliyor, değil mi? WheelPal'ı kullanmak için telefonunuzu jailbreak yapmanız gerekir. İPhone'unuzu jailbreak yapmak, Apple'ın varsayılan olarak verdiği bazı kısıtlamaları kaldırmak için onu değiştirmek anlamına gelir.
    Yetkisiz yazılım kullanmanıza, dolayısıyla App Store'da WheelPal'ı bulmamanıza izin verir.

Bir yorum bırakCevap bırak

En Son Baktığınız Ürünler

Herhangi bir ürün yok

Menü