Range Rover İncontrol Sistemde CARPLAY

  • LAND ROVER INCONTROL® NASIL ÇALIŞIR?

    Land Rover Connected Navigasyonu: bu özelliğe InControl® Touch Pro ™ ile erişilebilir ve şunları içerir:

  • En güncel trafik bilgilerini sağlamak için milyonlarca veri parçasını toplayan Gerçek Zamanlı Trafik Akışı, böylece sorunları önceden tahmin edebilir ve gerekirse yeniden yönlendirebilirsiniz.
  • Rota Planlayıcı Uygulaması, daha arabanıza binmeden akıllı telefonunuzdan bir hedef seçmenize olanak tanıyan kapıdan kapıya yönlendirme . Arabaya girdikten sonra, araç navigasyonu devreye girer ve yaya yönleri ve daha fazlası için araçtan çıktığınızda otomatik olarak yönlendirmeyi akıllı telefonunuza aktarır.
  • Connected Navigasyon aracılığıyla çevrimiçi arama yetenekleri, bulunduğunuz yer hakkında bilgi edinmek için Trip Advisor, Lonely Planet ve daha fazlası gibi sitelere erişebileceğiniz anlamına gelir.
  • Uydu Görünümü ve Sokak Görünümü , size bilmediğiniz çevre hakkında daha iyi bir fikir verir, böylece tam olarak nerede olduğunuzu ve nereye gittiğinizi kuş bakışı veya 360 derecelik panoramik sokak görünümü ile görebilirsiniz.
  • Canlı Uygulamalar , uyumlu sistemleri birbirinizle konuşabileceğiniz anlamına gelir; örneğin, navigasyon sisteminiz uçuş bilgilerini alabilir ve herhangi bir değişiklik olduğunda sizi uyarabilir.

InControl Wi-Fi ™: Yeni Canaan sürücüleri, üç aylık deneme süresi için 3 GB veri ile, aynı anda sekiz cihaza kadar doğrudan arabanızda bir Wi-Fi Hotspot'un keyfini çıkarabilir.

Land Rover InControl® Uygulamaları: Telefonunuzu aracın USB portuna bağladığınızda Land Rover dokunmatik ekranınızdan erişilebilen takvimler, müzik yayını ve daha fazlası gibi araç için optimize edilmiş akıllı telefon uygulamalarını kullanın. InControl® Uygulamaları, USB medya kablolarınız olduğu sürece akıllı telefon cihazları ile uyumludur: iPhone'lar, Android Telefonlar ve Apple Watch'lar ve daha fazlası.

Yayınlanan 2021-02-11 Tarafından Range Rover APPLE CARPLAY 0 397

Bir yorum bırakCevap bırak

En Son Baktığınız Ürünler

Herhangi bir ürün yok

Menü