Video İnterface Nasıl Montaj Edilir ?

Video İnterface Nasıl Montaj Edilir ?

Araba video arayüzü nasıl kurulur

Çoğu durumda, arabanızdaki araç ekranı monitörü Tak ve Çalıştır ile video arabirimi kurulumunu desteklemez. Ekranı ayırmanız ve AV arayüzünü LCD / OLED monitörlere bağlamanız gerekir. Youtube veya otomediamarket elektronik web sitesinde bazı videolara bakabilirsiniz, ancak ekran monitörünü sökerken ve çıkarırken arabanıza zarar verebilirsiniz. Teknisyenden kurulum hizmeti almak daha iyi ve tavsiye edilebilir olacaktır. 

※ Tüm hakları Saklıdır. Otomediamarket in bu makalesi, yazarlık belirtilmeden ve geri bağlantılar sağlanmadan tamamen veya kısmen yayınlanmamalı, yeniden yazılmamalı veya yeniden dağıtılmamalıdır.

Araba Video Arayüzü Uygulaması
Video arayüzü, OEM araç monitörünüze ek video cihazları bağlamanıza olanak tanır. Bunlar arka görüş kamerası , HD oynatıcı ve hatta satış sonrası navigasyon kutusu olabilir. Aklınıza en az iki soru gelebilir: neden tüm bu video cihazlarına ihtiyacım var ve neden onları doğrudan monitöre bağlayamıyorum? İşte cevabımız: Her şeyden önce, OEM ana üniteleri genellikle oldukça sınırlı işlevselliğe sahiptir - gezinme oldukça zayıftır veya hiç gezinme yoktur, HD oynatıcı sağlanmamıştır, hareket halindeki video genellikle kilitlenir. İkinci sorunun cevabı çok basit - OEM monitörlerin ek bağlantı girişleri yoktur. Ayrıca, çoğu araba video cihazı analogdur ve ana üniteler dijitaldir. Yani düz İngilizce olarak, giriş sağlamak ve video sinyalini dönüştürmek için cihaza ihtiyacınız var. Aslında video arayüzünün yaptığı budur.

Araç Video Arayüz Kurulumu

Çoğunlukla, video arabirimlerinin OEM araç monitörüne Tak ve Çalıştır bağlantısı yoktur. Monitörü sökmeniz ve alt kartı ana kart ile LCD panel arasına bağlamanız gerekir. Bu nedenle kurulum, vasıflı araç elektroniği montajcıları tarafından yapılmalıdır.

Yayınlanan 2020-12-24 Tarafından Video İnterface 1 1618

1 Yorum

  • erkan şahin

    erkan şahin 2021-01-29 Yanıt

    Video interface uygulamaları hakkında youtube oynatma listemize göz atabilirsiniz.

Bir yorum bırakCevap bırak

En Son Baktığınız Ürünler

Herhangi bir ürün yok

Menü